Herbalife – Το καλό και το κακό

Η Herbalife είναι μια εταιρεία υγείας και ευεξίας με έδρα το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Πωλούν διατροφικά προϊόντα και συμπληρώματα διαχείρισης βάρους και χρησιμοποιούν ένα επιχειρηματικό μοντέλο άμεσης πώλησης που σημαίνει ότι το ΜΟΝΟ μέρος που μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα Herbalife Formula 1 προέρχεται από εγγεγραμμένο διανομέα.

Οι διανομείς αμείβονται με προμήθεια για κάθε προϊόν που πωλούν, αλλά αναμένεται επίσης να προσθέσουν και άλλα άτομα στην επιχείρηση. Εάν το κάνουν αυτό, μπορούν να κερδίσουν προμήθεια για τις πωλήσεις που κάνουν και αυτοί οι άνθρωποι.

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις ως Διανομέας, συνήθως απαιτείται να αγοράζετε μια καθορισμένη ποσότητα προϊόντος για τον εαυτό σας κάθε μήνα και, στη συνέχεια, περισσότερα για να τα πουλήσετε στους πελάτες σας. Εάν δυσκολεύεστε να πουλήσετε τα προϊόντα σας, θα μείνετε με πολλά ανεπιθύμητα αγαθά από τα οποία δεν μπορείτε να απαλλαγείτε και θα αρχίσετε να χάνετε πολλά χρήματα.

Τα περισσότερα χρήματα που θα βγάλετε ως Διανομέας της Herbalife θα προέρχονται από αυτούς που προσθέτετε στην επιχείρηση και αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερα χρήματα χάνετε από τα προϊόντα σας τόσο πιο απελπισμένοι γίνετε να προσθέσετε άτομα στην επιχείρησή σας.

Τότε είναι που μπορεί να αρχίσει να γίνεται επικίνδυνο γιατί στην απελπισία σας μπορεί να καταλήξετε να ταλαιπωρείτε και να παρενοχλείτε την οικογένεια και τους φίλους σας. Θα τσακωθούν μαζί σας, θα αρχίσουν να σας αποφεύγουν σε κοινωνικές περιστάσεις και θα λαχταρούν να επιστρέψουν στις μέρες που η Herbalife δεν απασχολούσε κάθε δευτερόλεπτο που ξυπνάτε. Θα λαχταρούν τον παλιό σας πίσω.

Εάν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που βασίζονται σε κουρασμένες, ξεπερασμένες τεχνικές για να πουλήσουν τα προϊόντα σας, τότε η συμμετοχή στην Herbalife θα μπορούσε να είναι η χειρότερη απόφαση που θα πάρετε ποτέ. Θα μπορούσε να σας οδηγήσει να χάσετε όλους τους φίλους σας, την οικογένειά σας και τα χρήματά σας. Μπορεί να καταλήξεις σπασμένος και μόνος, βρίζοντας τη μέρα που άκουσες ποτέ για τη Herbalife.

Αλλά δεν φταίει η Herbalife αν συμβεί αυτό. Η διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας βρίσκεται στα πόδια του Διανομέα, και μόνο του Διανομέα. Είναι δική σας δουλειά, είναι στο χέρι σας να το κάνετε να λειτουργήσει.

Η Herbalife δεν είναι μια προσχηματική επιχείρηση και δεν είναι αναπόφευκτο να χάσετε όλα τα χρήματά σας και τους φίλους σας.

Απλά πρέπει να μάθετε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο πώλησης των προϊόντων σας σε αυτούς που τα θέλουν πραγματικά. Μόλις το κάνετε αυτό, τα προϊόντα θα πετάξουν από το back office σας και δεν θα χρειαστεί ποτέ να ενοχλήσετε κάποιον που δεν τα θέλει ξανά. Οι άνθρωποι που τα θέλουν θα είναι υπεραρκετοί για να σας κρατήσουν απασχολημένους.

Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί καν να βγείτε έξω και να σπαταλήσετε πολύ χρόνο σας βρίσκοντας αυτούς τους ανθρώπους. Θα έρθουν σε εσάς!

Κάθε μέρα χιλιάδες, ακόμη και εκατομμύρια, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπαίνουν στο διαδίκτυο και αναζητούν λύσεις σε θέματα διαχείρισης βάρους. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που αναζητούν απεγνωσμένα ένα προϊόν που θα τους βοηθήσει να διαχειριστούν το βάρος τους ή να ζήσουν έναν πιο υγιεινό και πιο χαρούμενο τρόπο ζωής. Έχετε αυτό το προϊόν.

Με όλους αυτούς τους ανθρώπους εκεί έξω, γιατί να σπαταλάτε τον χρόνο σας προσπαθώντας να πείσετε τους σκεπτικιστές να αγοράσουν από εσάς; Είναι πολύ πιο εύκολο να πουλήσεις σε κάποιον που θέλει ήδη το προϊόν σου και έχει το πορτοφόλι του έτοιμο για αγορά, παρά είναι να προσπαθήσεις να πουλήσεις το ίδιο πράγμα σε κάποιον που δεν ενδιαφέρεται.

Έτσι, αν συνεχίσετε να τρέχετε χρησιμοποιώντας τις κουρασμένες παλιές μεθόδους MLM που έχουν αποδειχθεί ότι αποτυγχάνουν ξανά και ξανά, τότε η συμμετοχή στην Herbalife θα μπορούσε να είναι η χειρότερη απόφαση που θα πάρετε ποτέ.

Αλλά αν αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια για να μάθετε τις επιχειρηματικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία εκατοντάδων δυνητικών πελατών την ημέρα, το downline σας σύντομα θα αυξηθεί και θα μπορούσατε να ανατρέξετε στην απόφασή σας να γίνετε μέλος της Herbalife ως η καλύτερη απόφαση της ζωής σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *