navigatie systeem. Auto dvd-speler. Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in de nieuwste technologie wanneer u in de showroom voor uw volgende auto of vrachtwagen winkelt, maar het is belangrijk om te onthouden dat deze functies ook beschikbaar zijn op aftermarket-modellen. Het kiezen van een GPS en/of mobiele videospeler voor in de auto als aftermarket-apparatuur kan u zelfs veel geld besparen zonder in te boeten op prestaties of esthetiek!

In veel gevallen is autonavigatie kopen systeem of video-entertainment bij de aankoop van een voertuig niet zo eenvoudig als men zou denken. Dit komt omdat deze functies beschikbaar zijn als onderdeel van een specifiek pakket of voertuigmodel. U bent dus misschien niet geïnteresseerd in stoelverwarming of automatisch dimmende spiegels, maar deze functies kunnen ook worden opgenomen in een pakket met een in-dash navigatiesysteem naar keuze. Nu denk je misschien: “Wacht even, verwarmde stoelen zijn geweldig”, maar bedenk dat je voor veel functies zult betalen die je misschien nooit zult gebruiken om een navigatiesysteem te krijgen. Het slaat nergens op, vooral als je je aan een budget probeert te houden.

Aftermarket-navigatiesystemen zijn verkrijgbaar in zowel draagbare als geïnstalleerde versies en het zal u verbazen hoe betaalbaar ze zijn. GPS’s voor draagbare auto’s worden vaak afgeprijsd vanwege het risico op diefstal, maar ze bieden voordelen zoals het kunnen bedienen van het navigatiesysteem terwijl het voertuig rijdt (passagiers doen het!). Van auto tot auto (ook handig voor huurauto’s!). Of, als je de alomtegenwoordige zuignappen op het dashboard of de voorruit niet leuk vindt, kun je het geïnstalleerde model gebruiken. Dit soort in-dash navigatiesystemen zijn visueel vaak niet te onderscheiden van door de fabriek geleverde OEM-opstellingen. zoveel als. Dat betekent niet dat aftermarket-autonavigatiesystemen standaarduitrusting zijn. Dit omvat meestal opties zoals Bluetooth-connectiviteit en autoradiomogelijkheden (vaak satellietradio, aux-ingang voor iPod, enz.).

Aftermarket-dvd-spelers voor auto’s kunnen u de prestaties en het uiterlijk geven die u wilt zonder de bank te verslaan. In alle auto’s, behalve in de topklasse, zijn de beschikbare opties op het gebied van mobiel video-entertainment zeer beperkt. Maar zodra u besluit om de aftermarket-route te volgen, beginnen de mogelijkheden pas echt te bloeien. Natuurlijk kun je een standaard plafondbevestiging krijgen voor een redelijk kosteneffectieve prijs, maar je kunt ook een op maat gemaakt auto-audio-videosysteem krijgen dat alles omvat, van op de hoofdsteun gemonteerde schermen tot ingangsaansluitingen voor videogames en meer.

Denk dus goed na of je voor de fabrieksoptie gaat met een dvd-speler en gps in je volgende auto. Als u alle functies in een pakket wilt hebben met de elektronica die u wilt, en u bent tevreden met de mogelijkheden van uw OEM dvd-speler of auto-gps, dan is deze optie misschien iets voor u. Maar als u betaalt voor tal van functies die u nooit zult gebruiken, of als u op zoek bent naar functies die niet beschikbaar zijn in aandelenopties, kunt u het beste naar uw plaatselijke autoradiowinkel gaan. Hun installateurs kunnen u voorzien van geweldige aftermarket-componenten die u de stijl en prestaties zullen bieden die u wenst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *