Dus je denkt erover om in de koffie/thee business te gaan. Hier zijn enkele insider tips en kneepjes van het vak die u moet kennen.

Of je nu het businessplan hebt opgesteld of gewoon het idee koestert om te beginnen aan je droom om een coffeeshop te openen, er is zoveel meer in de branche dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Maar maak je geen zorgen; Ik ga je wat tips en tricks van het vak geven om je op weg te helpen naar een geweldige business in de koffie/thee wereld.

Espressomachines zijn DUUR. De smaak van uw espresso is echter een van de belangrijkste facetten van uw bedrijf en kan u maken of breken. Je hoeft niet te gek te doen op een espressomachine, maar houd er rekening mee dat dit een waardevolle investering is waar je niet op wilt bezuinigen. Afhankelijk van de grootte van de coffeeshop die je wilt, kunnen de meeste (zo niet alle) coffeeshop wegkomen met twee zetkoppen, dus het zou niet nodig moeten zijn om een machine met drie te kopen. En als je de echte, die-hard koffiefanaten wilt, ga dan voor een traditionele machine in plaats van een automaat. Tenzij je van plan bent urenlang in de rij te staan met ongekruide barista’s, kun je de ochtendspits doorkomen op een traditionele machine met 2 brouwkoppen en (naar mijn mening) een veel betere espresso maken .

Locatie is heel erg belangrijk voor coffeeshops. Wanneer u op zoek bent naar een huis voor uw coffeeshop, plaats deze dan binnen het rijpad van forensen in de ochtend. Koffiedrinkers in de ochtend wachten liever en drinken de rommelkoffie op het werk dan dat ze hun uiterste best doen om te stoppen voor een goede kop. Als er een paar grotere bedrijven in uw stad of gemeente zijn, probeer uw locatie dan in de buurt van een nabijgelegen kruispunt te positioneren. Nog beter: stel een drive-in-venster in voor de mobiele werknemers die niet veel tijd overlaten om te stoppen.

Een van de grootste inkomstenbronnen voor u is de verkoop van koffiebonen en uw koffiedranken. Maak een grote deal met uw klanten over wat ze drinken en geef ze tips en trucs om thuis dezelfde bonen te brouwen. Dit kan betekenen dat ze een paar uitstapjes naar uw winkel overslaan, maar een zak bonen kost veel meer dan hun drie koppen koffie per week. Meestal geven klanten meer uit aan koffie met hele bonen als ze verslaafd raken, of introduceren ze het op hun kantoor. Allemaal geweldige kansen.

Leid uw klanten op. Ik kan dit niet genoeg benadrukken. Wanneer klanten het gevoel hebben insider, deskundige informatie over koffie of uw producten te kennen, willen ze die informatie delen. Dus praten ze met hun vrienden over wat ze eerder die ochtend bij Jack’s Coffee hebben geleerd – GRATIS reclame! Het zorgt ervoor dat ze zich goed geïnformeerd voelen en ze worden betrokken bij het ontdekken van nieuwe koffiesoorten en het voortzetten van hun opleiding.

Je voelt de drang om je menukaart zo groot mogelijk uit te breiden – voor elk wat wils toch? Probeer deze drang te weerstaan. Laat uw klanten weten dat ze hun dranken kunnen personaliseren en houd zeker rekening met eventuele suggesties van uw klanten, maar zet niet te veel op het menu. Als een menu te groot is, raken mensen overweldigd. Vaak voelen mensen die nieuw zijn bij koffie zich geïntimideerd door een groot menu met items waarmee ze niet vertrouwd zijn en dit zal het negatieve gevoel voor hen vergroten. Het is ook handig om op te sommen wat elk item op het menu staat. Dit kan handig zijn voor degenen die niet bekend zijn met wat een echte cappuccino is!

Zorg ervoor dat u andere dranken dan koffie aanbiedt. Dit lijkt misschien dwaas voor sommigen, en een goed idee voor anderen, maar laat me uitleggen waarom. Ik ben helemaal voor de koffiedate. Coffeeshops staan bekend als een geweldige plek om samen te komen en een praatje te maken of gewoon te zitten en te lezen. Maar vaak gaan ze minder over koffie en meer over de sfeer. Door andere items dan koffie aan te bieden, zorg je ervoor dat je catering verzorgt voor iedereen die wil komen rondhangen! Wees ook niet verlegen om VEEL comfortabele stoelen en banken in je koffiebar te zetten. Je kunt nooit teveel goede zitplaatsen hebben voor de lezers en relaxers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *